Tjänster

Kortläggning med tarot- och orakelkort

Jag erbjuder kortläggningar som ett verktyg för dig att hitta din kraft, mod och styrka för att välja väg, ta nästa steg eller bara förstå den situation du befinner dig i. Med korten som spegel använder jag mina klarkännande och klarvetande förmågor för att kanalisera den information och vägledning som just du har bäst nytta av i just din situation i den aktuella stunden.

En kortläggning kan göras i person eller på distans via e-post (att få sin vägledning nedskriven i en pdf kostar 50 kr extra).

Intuitiv kortläggning, ca 45 minuter – 444 kr

Bokning görs via e-post till kirsi@kreativakristaller.se. Ge gärna förslag på ett par olika tider då du kan när du skickar mejlet.

Stödjande samtal – Upptäck din inre kraft och låt den stråla

Tjänsten stödjande samtal är utformad för att erbjuda dig en trygg och icke-dömande miljö där du kan vara dig själv och att följa din egen unika stig mot personlig utveckling och andlig tillväxt.

Mitt namn är Kirsi och jag har spenderat över tolv år med att entusiastiskt och nyfiket utforska personlig och andlig utveckling, mänskligt beteende, healing, skuggarbete och magiskt arbete. Jag har slukat otaliga böcker och föreläsningar, men det viktigaste har varit min egen erfarenhet. Jag har inte en officiell titel eller utbildning, men jag har en djupgående förståelse för att navigera de komplexa landskapen av självutveckling.

I våra samtal använder jag min kunskap och erfarenhet samt mina klarvetande (claircognizance) och klarkännande (clairsentience) förmågor för att stödja dig där du är just nu, med det som är angeläget i den aktuella situationen. Oavsett var du är i din resa, är mitt mål att stötta dig på vägen. Tillsammans kommer vi att utforska dina tankar och känslor, hjälpa dig att öka medvetenheten om ditt inre jag och hitta din inre kraft.

Släpp loss din inre kraft och låt den stråla med våra stödjande samtal.

Exempel på vad som kan ingå i Stödjande Samtal:
-Skuggarbete, blockeringar och känslomässig läkning
-Verktyg och metoder för att hantera oönskade tanke- och beteendemönster
-Andlig vägledning från dina guider

Välkommen till en plats där din resa är i centrum och din sanning är värdefull. Boka en tid med mig och börja upptäcka din inre styrka idag.


Stödjande samtal (60 minuter) – 555 kr
Stödjande samtal (60 minuter) x3 – 1300 kr (365 kr rabatt)

Bokning görs via e-post till kirsi@kreativakristaller.se. Ge gärna förslag på ett par olika tider då du kan när du skickar mejlet.
Samtalen sker i första hand i Kreativa Kristallers lokal i Kolbäck, i andra hand via videosamtal (messenger, instagram eller liknande).