Privacy policy

Allmänt: För att handla i webbshoppen måste man vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Leveransvillkor: Alla beställningar skickas med Postnord eller DHL så snart det är som möjligt. Färdiga produkter skickas normalt inom tre-fyra arbetsdagar medan specialbeställningar kan dröja upp till 7-10 arbetsdagar.

Betalning: I webbutiken finns olika betalsätt att välja emellan: Stripe kortbetalning, PayPal (som också tillhandahåller kortbetalning) och Swish/banköverföring. Om betalning uteblir skickas påminnelse via e-post, sms och/eller swish/paypal och om ingen betalning har inkommit 5 dagar från beställning kommer hela beställningen att makuleras och produkterna läggs ut till försäljning igen.

Frakt- och hanteringskostnad: Frakt- och hanteringskostnad baseras på vikt och storlek på paketet samt destinationsland. Lägsta avgift är dock 22 kr. Ingen fraktavgift vid hämtning i Kolbäck.

Ångerrätt: Det är 14 dagars ånger- och returrätt. Vill man utnyttja sin ångerrätt behöver man först kontakta oss via e-post order@kreativakristaller.se. Varorna ska returneras i oanvänt och oskadat skick. Du som kund står själv för returkostnaden. Återbetalning sker när vi har mottagit returen. Notera att frakt- och hanteringskostnad inte återbetalas.

Ej uthämtade paket: Om ett paket inte hämtas ut i tid och blir returnerat till Kreativa Kristaller kommer du som kund att bli debiterad en avgift på 300 kr.

Behandling av personuppgifter: I samband med att du registrerar och genomför en beställning, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet på ett sådant sätt att vi kan fullföra våra åtaganden gentemot dig som kund. Du kan när som helst ta del av dessa uppgifter och begära att de tas bort.

Moms: Kreativa Kristaller 5D är momsregistrerat och innehar F-skatt. Samtliga priser i webbshoppen är inklusive 25% moms.

GDPR: Din personliga säkerhet är viktig. Därför har vi kvalitetssäkrat alla våra rutiner gällande våra kunders personuppgifter. Dina personuppgifter hanteras alltid i enlighet med gällande bestämmelser enligt dataskyddsförordningen.

För att du ska kunna köpa varor eller skriva kommentarer är det nödvändigt att vissa personuppgifter samlas in och lagras.

Den information som samlas in från dig är den du anger när du beställer produkter via webbshoppen, skriver kommentarer via kommentarsformuläret eller när du anmäler dig som följare av bloggen.

Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, person- eller organisationsnummer samt adressuppgifter.

Vid anmälan som följare samt vid användande av kommentarsformulär sparas din e-postadress samt namn och kommentar.

Dina personuppgifter behandlas i huvudsaklig syfte att fullgöra förpliktelser gentemot dig som kund, som genomförande av köp och möjliggörande av adekvat kundservice eller för att besvara frågor och rätta till felaktiga uppgifter. Men också för att möjliggöra allmän kundvård och kundservice, som för att besvara frågor kring produkter samt rätta felaktiga uppgifter. Dessa behövs också för att följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar.

Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy.

De sparade uppgifterna lämnas inte på något sätt till obehörig tredje part. Som obehörig tredje part räknas inte webbhotell, revisor & bokföringsbyrå eller officiella samarbetspartners som exempelvis betalningsleverantörer när det så behövs för att fullgöra ett beställt åtagande.

Cookies: Cookies används på denna webbplats för att förbättra tillgången och identifiera återkommande besökare. Dessutom förbättrar cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information.

Kontaktinformation: kirsi@kreativakristaller.se