Om Kreativa Kristaller 5D

Kreativa Kristaller 5D är ett företag som startades 2020 efter att ha varit en hobbyverksamhet under ett par år.

Jag som äger och driver företaget heter Kirsi och identifierar som empat, häxa och ljusarbetare med klarkännande och klarvetande förmågor. Jag får utlopp för min kreativitet genom att tillverka smycken, ljus och lite annat hantverk. Jag arbetar mycket med energier, så mina smycken blir “programmerade” med kärlek och välvilja som verkar utöver kristallernas metafysiska egenskaper. Det är så jag väver in min magi produkterna och delar mitt ljusarbete med världen.

Arbetet med kristaller och magi började ursprungligen som en del av min personliga läkningsresa runt 2011-2012. Sakta upptäckte jag hur mycket jag blev hjälpt av kristallhealing och den andliga livsstilen. Medan jag utforskade alternativa läkningsmetoder och hittade min magi, byggde jag ovetandes också upp ett litet förråd av kristaller, rökelser och tillbehör som sedan användes till att ge bort till familj och vänner i hopp om att de kunde bli hjälpta på samma sätt som jag hade blivit. Så växte intresset för kristaller, magi och andlighet. Det blev en livsstil och en naturlig del av min tjänstgöring som ljusarbetare.

Hela tiden inspireras jag att skapa på olika sätt och då väva in magi i mina produkter och kreationer. De handgjorda ljusen, varav en del är ceremoniljus/spell candles, får ytterligare tillskott av bland annat intention. I alla mina kreationer spelar även symboliken en roll, ingenting är där av en slump, utan det finns alltid ett syfte – helheten betyder något och detaljerna finns där av en orsak.

Företaget, smyckesverkstaden och lagerlokalen finns i Kolbäck. Under hösten 2022 kommer jag även att öppna en fysisk butik som komplement till webbshoppen.

Specialbeställningar är välkomna, så tveka inte att skicka ett meddelande med din förfrågan – order@kreativakristaller.se