Om Kreativa Kristaller 5D

Kreativa Kristaller 5D är ett företag som startades 2020 efter att ha varit en hobbyverksamhet under ett par år.

Jag som äger och driver företaget heter Kirsi och identifierar som empat, häxa och ljusarbetare med klarkännande och klarvetande förmågor. Jag får utlopp för min kreativitet genom att tillverka smycken, ljus och lite annat hantverk. Mitt syfte är att hjälpa andra genom energiarbete och hålla utrymme för dem att vara sig själva och hitta sin kraft. Jag arbetar mycket med energier, så mina smycken blir “programmerade” med kärlek och välvilja som verkar utöver kristallernas metafysiska egenskaper. Det är så jag väver in min magi produkterna och delar mitt ljusarbete med världen.

Arbetet med kristaller och magi började ursprungligen som en del av min personliga läkningsresa runt 2011-2012. Sakta upptäckte jag hur mycket jag blev hjälpt av kristallhealing och den andliga livsstilen. Medan jag utforskade alternativa läkningsmetoder och hittade min magi, byggde jag ovetandes också upp ett litet förråd av kristaller, rökelser och tillbehör som sedan användes som gåvor till familj och vänner, i hopp om att de kunde bli hjälpta på samma sätt som jag hade blivit. Så växte intresset för kristaller, magi och andlighet. Det blev en livsstil och en naturlig del av min tjänstgöring som ljusarbetare.

Hela tiden inspireras jag att skapa på olika sätt och då väva in magi i mina produkter och kreationer. De handgjorda ljusen, speciellt ceremoniljusen, får ytterligare tillskott av bland annat intention. I alla mina kreationer spelar även symboliken en roll, ingenting är där av en slump, utan det finns alltid ett syfte – helheten betyder något och detaljerna finns där av en orsak.

I augusti 2022 öppnade Kreativa Kristaller som en fysisk butik i Kolbäck. Här säljs alla de magiska kreationer jag gör, men det är inte det enda syftet för butikens existens. Min avsikt är att skapa en levande mötesplats där människor kan känna sig trygga och bekväma, oavsett var på sin andliga resa eller uppvaknande de befinner sig.

Jag vill samarbeta med andra företagare/kreatörer/häxor/ljusarbetare och låta andra ta plats i min lokal. Orsakerna är många. Det är en del av den drömbild jag har haft i åratal – jag ska inte vara ensam verksam i det utrymme jag har. Människor är olika och dras därför till olika saker, och då bör också olika aktörer med olika förmågor och expertis finnas tillgängliga. Det är också viktigt att nya och “små” aktörer får vara synliga – samarbeten ska gynna alla parter.

Skicka gärna mejl till kirsi@kreativakristaller.se om ni har förslag på samarbeten, om det finns produkter som ni saknar i butiken eller om ni vill göra en specialbeställning.

Med värme,
Kirsi