Om Kreativa Kristaller 5D

Kreativa Kristaller 5D är ett företag som startades 2020 efter att ha varit en hobbyverksamhet under ett par år.

Jag som äger och driver företaget heter Kirsi och identifierar som empat, häxa och ljusarbetare med klarkännande och klarvetande förmågor. Jag får utlopp för min kreativitet genom att tillverka smycken, ljus och lite annat hantverk. Jag arbetar mycket med energier, så mina smycken blir “programmerade” med kärlek och välvilja som verkar utöver kristallernas metafysiska egenskaper. Det är så jag väver in min magi produkterna och delar mitt ljusarbete med världen.

De handgjorda ljusen, som ju är ceremoniljus/spell candles, får ytterligare tillskott av bland annat intention. I alla mina kreationer spelar även symboliken en roll, ingenting är där av en slump, utan det finns alltid ett syfte – helheten betyder något och detaljerna finns där av en orsak.

Specialbeställningar är välkomna, så tveka inte att skicka ett meddelande med din förfrågan.