Öppettider & hitta hit

Öppettider

Våra öppettider är oregelbundna på grund av ett annat jobb.

Aktuella öppettider hittar man säkrast på våra sociala medier (kreativakristaller på både instagram och facebook), men det går också bra att mejla order@kreativakristaller.se och fråga. Att vara en enkvinnasföretag är inte alltid lätt, så ibland glöms det bort att det är nödvändigt att också uppdatera hemsidan med öppettider.

Hitta hit

Kreativa Kristaller ligger på Skomakarevägen 12 i Kolbäck. Google Maps vill alltid skicka folk till fel ände av gatan, så det är säkrast att söka på Kreativa Kristaller istället för Skomakarevägen när man lägger in sin vägbeskrivning.

Kommer man åkandes på Äggsjögatan så ligger butiken till vänster, på andra sidan av det beiga hyreshuset. Kommer man åkandes på Vallbygatan så ska man åka mot Duvans församlingsgård men inte hela vägen dit som google maps säger, utan butiken ligger på gaveln av huset halvvägs upp på gatan.

Besöksparkeringar finns på Skomakarevägen, Vallbygatan och Äggsjögatan. På kvällar och helger bör man kunna ställa sig på kyrkans/skolans parkering korta stunder.

Stängt när du vill handla?