Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Magiska Samtal 26/11

november 26 @ 16:00 - 18:00

Lördagen den 26 november är det dags för ett nytt tillfälle av Magiska Samtal. Den här gången pratar vi om ljusmagi. Vad är ljusmagi? Hur använder man det? Vem kan använda det?

Magiska Samtal är kostnadsfria tillfällen där likasinnade, andligt intresserade eller nyfikna träffas i grupp om max 6-8 personer och lite kravlöst pratar om olika ämnen som hör andlighet, häxkonst, uppvaknande och uppstigning till. Varje tillfälle kommer att ha ett tema, men det hindrar inte att samtalet växlar mellan olika ämnen eller frågor som just då känns viktiga att ta upp.

Syftet med dessa grupper är gemenskap och utveckling. Nybörjare och nyfikna ska kunna få träffa mer erfarna andliga utövare, personer med olika inriktning i sitt utövande ska kunna dela med sig och ta del av andras synsätt, folk ska kunna veta att det finns andra som går igenom eller har gått igenom liknande saker när det gäller uppvaknande och personlig utveckling.

På grund av begränsat antal platser ska man anmäla sig i förväg om man planerar att delta. Detta gör man enklast via e-post till kirsi@kreativakristaller.se, men andra kommunikationssätt går också bra.

För personer som är 18 år eller äldre.

Välkomna på Magiska Samtal hos Kreativa Kristaller!

Detaljer

Datum:
november 26
Tid:
16:00 - 18:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Kreativa Kristaller
Telefon:
0738073029
E-post:
kirsi@kreativakristaller.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Kreativa Kristaller
Skomakarevägen 12
Kolbäck, Västmanland 73450 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46738073029
Visa Plats-webbplats