Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Chakra workshop Hjärtchakra

oktober 20 @ 15:00 - 18:00

333kr

Nu är det dags för den fjärde workshopen i vår chakraserie!

Under hösten anordnar HEL och Kreativa Kristaller en härligt flödande serie av chakra-workshops.

Vi bjuder in dig till en helande resa där vi tillsammans utforskar och kalibrerar våra sju chakran. Dessa workshops är inte enbart informativa och lärorika, de är också transformativa och roliga.

Det fjärde tillfället inträffar på söndag den 20 oktober kl 15-18 (med förbehåll för ett tidigare avslut baserat på gruppens/tillfällets behov).
Chakrat för denna gången är hjärtchakrat.

Kroppens fjärde chakra räknat både uppifrån och nerifrån heter hjärtchakrat och finns i mitten av bröstkorgen, i höjd med hjärtat.

Hjärtchakrat betraktas ofta som det viktigaste av alla chakran eftersom det knyter samman de lägre chakran med de högre. Det sägs vara vid hjärtchakrat som kropp och ande möts.

Hjärtchakrat står för villkorslös kärlek, förlåtande, hopp, empati, respekt, acceptans och glädje. Detta chakra vill både ge och ta emot – kärleksfullt och barmhärtigt.

Med hjälp av olika verktyg och tekniker kommer du att få hjälp att frigöra blockeringar, återställa balansen och öppna upp för ökad livskraft. Allt i en trygg och kärleksfull miljö där du kan släppa taget och bara vara som du är.

Du får gärna klä dig i grönt, om du känner att det är rätt för dig!


Plats: Borgmästaregatan 19 A, Köping
Investering: 333 kr/gång
Anmälan: heleva.se@gmail.com eller kirsi@kreativakristaller.se

Ingen tidigare erfarenhet krävs – bara en öppenhet för att ta emot och låta dig själv bli fylld av ljus och energi.
Låt dina chakran lysa starkare än någonsin!

Avsikten med dessa workshops är att väva samman våra (Kirsis och Evas) gemensamma kunskaper, erfarenheter och resurser inom hälsa, personlig utveckling och energiarbete i allmänhet och om chakran i synnerhet. Resultatet är en serie unika workshops för dig som längtar efter att känna dig mer närvarande, centrerad och i kontakt med ditt inre.
Du kan förvänta dig inslag av exempelvis örter, magi, tarot, kristaller, healing, kanalisering, samtal, human design, shamanism, light language, mindfulness, numerologi och astrologi.
Vi ser verkligen fram emot att flöda tillsammans med er och kommer att jobba intuitivt och basera innehållet till stor del utifrån det som sker i gruppen i stunden.

Datum för samtliga träffar (kl 15-18):
(Rotchakra – 22 september)
(Sakralchakra – 29 september)
(Solarplexuschakra – 13 oktober)
Hjärtchakra – 20 oktober
Halschakra – 3 november
Pannchakra – 24 november
Kronchakra – 1 december

Vi ser fram emot att dela denna helande resa med dig!
Varmt välkommen.

Detaljer

Datum:
oktober 20
Tid:
15:00 - 18:00
Kostnad:
333kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Hel
Borgmästaregatan 19A
Köping, Sweden
+ Google Map