The Wild Unknown Pocket Archetypes

320,00 kr

Kim Krans belyser arketypernas uppenbarande kraft – de uråldriga, universella symbolerna som har bestått över tid och kulturer och finns djupt i vårt gemensamma medvetande. Wild Unknown Pocket Archetypes Deck främjar en djupgående förståelse för våra komplexa personligheter och beteenden.

Denna nya utgåva i fickformat innehåller The Wild Unknown Pocket Archetypes 78 underbara cirkulära orakelkort uppdelade i fyra färger: The Selves, The Places, The Tools och The Initiations. Varje arketyp har noggrant valts ut för sin symboliska styrka och kärnan av dess natur. Till leken följer en 224-sidors handskriven, fullt illustrerad guidebok skriven och designad av Krans, som beskriver innebörden bakom varje kort och ger tydliga, grundade förklaringar av de många uppslag, metoder och koncept som driver arketypkortleken.

Ett vackert och inkluderande verktyg för självutforskning, The Wild Unknown Pocket Archetypes Deck kommer att förtrolla andliga, kulturella och intellektuella sökare. Det är ett utsökt designat konstverk som förkroppsligar mysteriet, glamouren och tjusningen i Krans älskade verk samtidigt som det introducerar en ny värld av magi och djup till The Wild Unknown.

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: wiunk-arch Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Priset avser en kortlek i oöppnad förpackning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Wild Unknown Pocket Archetypes”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.