Boka butiken

Det finns två sätt att “boka butiken” ett för privatpersoner och ett för företagare/utövare. Privatpersoner kan boka en eftermiddag/kväll i butiken för sitt sällskap att få lite mysig shopping med rabatterade priser eller speciella erbjudanden på både produkter och tarotläggningar. Företag kan boka tid i butiken för att få ett utrymme med behaglig atmosfär att ta emot sina klienter för möten, sittningar eller behandlingar. Läs mer under respektive rubrik här nedan.

Myskväll (för privatpersoner)

Perfekt för tjejkvällar/killkvällar/kompiskvällar, födelsedagsfester, möhippor etc.

Boka en mysig kväll i butiken för en grupp som vill umgås och samtidigt få tillgång till tarot och andlig shopping. Minst 5 personer.

Under kvällen får ni speciella erbjudanden eller rabatter på både vanliga produkter och tarotläggningar (generellt 15% rabatt på all shopping, men det kan variera). Efter överenskommelse kan vi lyfta fram särskilda produktgrupper eller ämnen och prata mer om dem – lite som en miniföreläsning. Det blir också naturliga tillfällen för mer ingående produktinformation, anekdoter och magiska berättelser när situationen är mer avslappnad och lugn än under butikens vanliga öppettider, där kunden kanske känner sig stressad och behöver komma iväg till annat.

Kaffe och te finns tillgängligt i butiken. Tilltugg och annan dryck kan absolut tas med efter överenskommelse.

Bokningsavgift är 300 kr per grupp. Avgiften betalas in när datum bokas och återfås inte vid avbokning. Denna summa får dock kontaktpersonen handla för under själva shoppingkvällen, så vid genomförd myskväll med minst 5 personer går inga pengar förlorade till slöseri. 🙂

Vi har rätt att neka personer/grupper som vi på ett eller annat sätt bedömer som olämpliga att boka denna aktivitet.

Tid i butiken (för företag eller utövare)

Företagaren eller utövaren som inte har tillgång till lämplig lokal att ta emot klienter kan boka tid i butiken. Butiken har en behaglig atmosfär som lämpar sig till privatsittningar, kortläggningar, coaching och kanske till och med healing i de fall där en portabel bänk kan tas med.

Man bokar 3 timmar för 300 kr och ytterligare timmar kan köpas till för 70 kr/timme. Betalningen sker vid bokning och avgiften återfås inte vid avbokning.

Vi har rätt att neka företag som vi på ett eller annat sätt bedömer som olämpliga att boka denna aktivitet.