Publicerad den 1 kommentar

Nymånes-giveaway

Idag är det nymåne och energierna som har lett upp till den har känts i flera dagar. Det är så tydliga “ta hand om dig”-energier att de inte går att ignorera.

Ni kanske har känt av dem genom att undertryckta känslor har krävt att få komma upp för att kännas och släppas. Många av oss har under några dagar eller en veckas tid känt av ilska, sorg, ångest och utmattning utan att veta en direkt orsak till dem. Det är nymånens och 9/9-portalens energier som får kroppen att vilja ta hand om sig och släppa onödigt bagage. Det är läkning på hög nivå.

Min personliga vägledning har sagt att ta det lugnt, dra ner på tempot. Idag fastar jag och har vilat stora delar av dagen. Imorgon är en vanlig dag med lite jobb och måsten, men på torsdag, när 9/9-portalens energier är som störst, så kommer jag att skärma av mig från omvärlden. Dagen ska jag ska spendera i lugn och ensamhet med ritualer och meditation, med visualisering och förankring av det liv jag vill leva och den värld jag vill leva i.

Det betyder att på torsdag kommer inga beställningar att hanteras och inga smycken att göras. Det kommer sannolikt också vara så att inga mejl eller meddelanden besvaras, utan dessa får vänta till fredag.

Eftersom månens underbara energier uppmanar till kärleksfulla handlingar, så vill jag ordna en giveaway den här veckan. Det är skyddshänget här på bilden som ska ges bort till någon. Skyddshänget är tänkt att hängas i hemmets hall för att hindra negativa energier att komma och ställa till med bekymmer.

Giveawayen sker på både instagram och facebook (kreativakristaller).

För att delta ska du:
* Följa @kreativakristaller.
* Kommentera giveaway-inlägget med en positiv förändring du kan göra i ditt liv redan den här veckan, för att skapa/bibehålla det liv du vill leva.
* Tagga tre vänner.

Vinnare utses på lördag den 11/9 och meddelas via DM.

Lycka till och ta hand om er. <3

1 svar på “Nymånes-giveaway

  1. Min kropp har äntligen tagit tag och börjat rensa ut negativ energi som suttit fast i min fantastiska kropp/själ i alla mina 50 år. Så stor befrielse är på väg❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.