Publicerad den Lämna en kommentar

PDF-filer för nedladdning

Det finns en helt ny avdelning på kreativakristaller.se! Det finns nämligen nedladdningsbara PDF-filer i tre olika kategorier. Det mesta är alldeles gratis (även om man behöver gå igenom köpeprocessen för att få tillgång till dem med), men vissa filer kostar några kronor. Gemensamt för alla är att man inte behöver vänta i flera dagar på någon leverans, utan får tillgång till en massa godsaker via mejl så snart beställning/betalning är genomförd!

I kategorin Nedladdningsbart/Kristallernas egenskaper finns gratis beskrivningar på de flesta av kristallerna som finns hos oss. Tanken är att man ska kunna välja att lägga med en beskrivning samtidigt som man köper sitt smycke eller kristall. Beskrivningen kan man sedan skriva ut om man vill. Perfekt att lägga med när man köper en gåva till någon annan!

Sedan webbshoppen öppnade för snart ett år sedan, så har det funnits en sida med korta beskrivningar på de olika stenarnas egenskaper – och det är samma information som finns i PDF:erna, fast mycket snyggare och varje sten för sig.

Något som också kan vara bra att ladda ned och kanske bifoga om man köper smycken i gåva, är skötselråden under alternativet Nedladdningsbart/Övrig information.

Sedan har vi kategorin Nedladdningsbart/Formler & ritualer, som kanske är den allra roligaste av dem. Där finns det recept och beskrivningar på magiska saker. Till exempel hur man gör månvatten, som ni ser på bilden här ovan.

Tanken där är inte bara att man ska få information om hur man kan göra en specifik formel eller ritual, utan också att man ska kunna ladda ner och skriva ut blad för att sätta in i sin Book of Shadows/Grimoire eller vad man nu använder för receptbok för att komma ihåg allt det magiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.