Publicerad den Lämna en kommentar

Rökelsepaket + gratis kurs för nybörjare

I samma anda som med månvattenboxen som vi beskrev i det förra inlägget – alltså för att underlätta och för att reda ut frågetecken och osäkerheter kring vad man ska välja och hur man ska göra – har vi också skapat ett rökelsepaket där man får prova på alla olika varianter av rökelser som finns i shoppen.

Tillsammans med rökelsepaketet får man kostnadsfritt en kurs som går igenom varje del i paketet och hur man använder dem. För tillfället kan kursen inte köpas separat, utan endast tillsammans med paketet.

Den som köper rökelsepaketet kan välja att boka en genomgång i person – enskilt eller i en grupp om 2-3 personer. Vi kommer då överens om tid och plats (i eller i närheten av Kolbäck) för genomgång och upphämtning av paket.

(Man måste så klart inte vara nybörjare för att köpa paketet. Man kanske bara vill ha en bunt rökelser och den jättehäftiga kitteln.) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.