Publicerad den 4 kommentarer

Månvatten

De av oss som jobbar med energier vet att vatten är väldigt programmerbart och kan användas som verktyg på alla möjliga sätt (annat än till rengöring). Inom häxkonst används vatten ibland på olika sätt. Man kan till exempel ta tillvara på snö, regnvatten, åsk-/stormvatten etc och använda de specifika energierna i ritualer på olika sätt.

Ett populärt sätt att använda vatten – och som man definitivt inte behöver identifiera som häxa för – är att göra månvatten. Månvatten gör man enkelt genom att hälla valfritt vatten (kranvatten, destillerat vatten, bubbelvatten, regnvatten…) i en lämplig behållare, dekorera den på valfritt vis, ladda den med sin egen energi och sedan ställa i månljuset. Oftast gör man månvatten vid fullmånen, men det går att göra vid vilken månfas som helst, beroende på vilka egenskaper man vill ladda vattnet med.

Som nybörjare inom manifestation, energiarbete eller häxkonst är man ofta osäker och det är ganska lätt att låta osäkerheten bli ett hinder. Man kanske undrar om en viss burk duger till att användas, vill eller vågar inte fråga någon och så låter man bli att testa helt och hållet.

För att underlätta och uppmuntra har vi skapat ett litet paket för månvattenstillverkning. Paketet består av en PET-flaska som är dekorerad med ett månhänge och tre trumlade stenar att ställa runt flaskan medan vattnet “laddas” av månen. Ett instruktionsblad medföljer.

Vill man bara köpa flaskan, utan stenar och instruktioner, så går det givetvis också bra.

4 svar på “Månvatten

 1. Wow vill gärna ha en sån flaska me kristaller vad kostar detta :)? Mvh

  1. Hej Malin,
   Vad roligt att du gillar flaskan. De här flaskorna är dessvärre slutsålda. Eventuellt skapar vi nya till hösten, men inget är bestämt än. Det finns dock inget som hindrar dig från att skapa en egen, vacker månvattenflaska med enkla medel. Tvättade saft- eller smoothieflaskor fungerar utmärkt tillsammans med självhäftande vinyl eller lite valfria dekorationer från närmaste hobbybutik och en limpistol.
   Lycka till. 🙂

 2. Måste man lägga stenar runt medans vattnet laddar? Och i så fall, vilka sorter funkar?

  1. Hej, nej man måste inte lägga stenar runt, men jag brukar känna att det ger lite extra boost. Man väljer de stenar som man känner passar bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.